In één van de bijgebouwen van onze woonboerderij is een luxe gastenverblijf gecreëerd, waarbij de authentieke stijl van de boerderij zorgvuldig bewaard is gebleven. Bij de bouw is door de architect rekening gehouden met originele details. Het dak is deels met oud-Hollandse pannen en deels met riet gedekt. Het gastenverblijf (in april 2008 gereedgekomen) is met zorg en oog voor detail ingericht, maar ook zeer praktisch en comfortabel.

Het gastenverblijf ligt in het dorp Stoutenburg (bij Amersfoort), zeer centraal gelegen in Nederland op ca. 2 km. afstand van klaverblad Hoevelaken. Vanuit dit klaverblad kunt u via A1 en A28 reizen richting Utrecht, Amsterdam, Zwolle en Apeldoorn.

Het gastenverblijf is landelijk gelegen omringd door natuurgebieden van Utrechts Landschap en grenzend aan landgoed Stoutenburg. De historische binnenstad van Amersfoort ligt op slechts 3,5 km. afstand. Amersfoort heeft een prachtig middeleeuws centrum met grachten en stadsmuren en kent vele restaurants, cafés, winkels en een theater.